Informace


Vítám Vás na stránkách "Oázy poznání",

najdete zde plno zajímavých přednášek, seminářů a kurzů s úžasnými lektory, které osobně znám. Ráda je do "Oázy" pozývám, neboť přinášejí nejen kouzlo osobnosti, ale hlavně moudro a poznání.

To, co potřebujeme všichni slyšet a poznávat, uvědomovat si a učit se, abychom v tomto životě obstáli, je pochopit duchovní zákony ... Uvědomit si, co je smyslem našeho života, kam se ubírat, jak ho naplňovat a prožívat a hlavně nacházet lásku. Splnit to, pro co jsme na tuto Zemi přišli. Je krásné hledání, ale ještě krásnější poznání. Jsou to střípky jednotlivých duchovních oblastí, ze kterých člověk skládá mozaiku a začíná chápat a vidět život úplně z jiného úhlu pohledu.

Láska a radost, která provází uvědomění a poznání je pohlazením duše. Každý z nás touží po pohlazení a abyste pro něj nemuseli chodit daleko, mám pro Vás všechny, kdo máte zájem přijít, "oázu", kde se poznání dává. Je jen na Vás, které si z pestré nabídky vyberete. Věřím, že Vaše volba bude správná, protože nekonečná síla touhy po poznání dává šanci k naplnění lidských potřeb a přání. Otevírá tu nádhernou bránu lásky dokořán. Najděte klíč ke svému nitru, pohlaďte svou duši a vyznejte lásku nejen ji, ale i všemu ostatnímu.

Prosím vstupte, těším se na Vás.

Helena Čapková




Dnešní den - 28.03.2024

Svátek má Soňa

Semináře pro tento týden:
♥ 03.04.2024 | 17:00-20:00
RODÍ SE NOVÝ ČLOVĚK


Dnes:214
Za týden:2207
Celkem:969829
Právě on-line:2

MOTTO: "Přijďte si pro pohlazení."