Prodej orgonitů - PYRAMIDY, PODLOŽKY, JEHLANY K PC


Máte možnost si objednat orgonity, které čistí negativní energie a elektrosmog a také působí na zdraví i psychickou pohodu člověka. Harmonizuje a dodává potřebnou energii a vitalitu. Prosím, zavolejte mi na mobil 604 402 699 nebo napište na mail capkova@oazapoznani.cz Vaše údaje, tj. Vaše jméno, datum narození a místo, kde bydlíte a můžete si pořídit orgonit přímo pro sebe (Váš orgonit). Ceny jsou odvislé od velikosti orgonitu.

Orgonity se skládají z organické složky (kovové piliny), čistého křišťálu a polodrahokamu, který je na samém vršku. Vše je zalito pryskyřicí a pracuje jako energetický čistič vzduchu, vody, čehokoliv. Tento čistič energie léčí lidi, zvířata, rostliny, místa, byty, chaty, domy, firmy, apod. .

V současné době jsou k dispozici : 1 pyramida - Cena 980,- Kč

- ametystová - pro harmonizaci, rovnováhu, klid, proti stresům - 7. čakra

3 podložky - Cena 890,- Kč

- s měsíčním kamenem, perlami a symbolem trojrozměru (otec, syn a duch svatý)

- s ametystem a perlami a s květem života

- čakrové srdce s květem života

3 jehlany k PC - Cena 390,- Kč

- s měsíčním kamenem - s červeným jaspisem - s růovým kalcitem Typy orgonitů:

JEHLAN - ČISTIČ K PC. Můžete postavit přímo k PC. Tento orgonit slouží k vyčištění prostoru a může sloužit také i k jiným věcem jako např. k televizi, rádiu, mobilu apod., jedná se o všechna zařízení, které vysílají elektrosmog.

ORGONIT PRO AUTO - chrání auto a také lidi v něm. Dalším význačným efektem je, že všude, kam přijedete s orgonizovaným autem, přivezete čerstvou energii. Účinek je mnohdy velmi viditelný, před vámi a všude, kam přijedete, se náhle "vyjasňuje", pročišťuje prostor a je také zesílená ochrana proti nejrůznějšímu nebezpečí na silnici.

ORGONITOVÝ AMULET je ochrana a podpora života. Je to ochrana daného člověka a situací, které řeší. Chodíme s ním stále. Je pro štěstí, aby se dařilo v práci, v rodině i v osobním životě. Řeší hlavně momentální stav. Můžete jej nosit na krku, u sebe v oblečení nebo v kabelce. Bude Vás nabíjet životní energií, urychlovat detoxikaci organismu a léčení.

ORGONITOVÁ PYRAMIDA je s dlouhodobým řešením a má kámen (různé druhy polodrahokamů), který je na určitou čakru. Podporuje člověka v tom, kde má slabé místo a potřebuje dodat energii, je přímo určen s cílem pomoci vyřešit situaci, problém, vyčistit prostor od elektrosmogu a negativních energií, zlepšuje a uklidňuje atmosféru domova. Orgonit transformuje energii vytvořenou nízkými emocemi a myšlenkami jako jsou stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist, zloba, závist a podobné. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí a Vy pociťujete změnu v náladách lidí. Uvolňuje se napětí, prostory a energie v nich se harmonizují a nálada je radostnější. Působí také blahodárně na klidný a vyrovnaný spánek dětí i dospělých Pro tento účel je nejlepší umístění do nohou postele.

Kámen-polodrahokam v pyramidě léčí daného člověka a pyramida jako celek má čistící a harmonizující účinky v prostorách, kde je postavena. Dodává pozitivní energii a pročišťuje vše kolem sebe od negativní energie jako je stres, strach, emoce a obavy z budoucnosti. Můžete přiložit pyramidu na solar (tj. pod prsa) ploškou a říci pyramidě, co Vás trápí, z čeho máte obavy - jako vrbě ... a věci se začnou následně řešit. Když budete stále myslet na budoucnost, tak si dávat pozitivní afirmace: "Přijímám danou situaci". "Ať se vše děje v zájmu nejvyššího dobra pro všechny zúčastněné", "Bude to tak, jak má být" ... apod.

Co se týče detoxikace : Když ležíte v posteli - v místě, kde jsou nohy, tak za nimi postavit na stolek nebo na zem sklenici s vodou (polovinu vody ve sklenici) a za ni postavit pyramidu. Ráno vodu vylijte. Můžete nechat i více dní. Uvidíte ve vodě bublinky, nečistoty a pod. Nepít !!!

Orgonitovou pyramidu není potřeba čistit, má samočistící schopnost.


Zavřít